Svjedočanstva

Edgard Roudnicky

Hrvatska

Prijem u bolnicu bio je odličan, sve pretrage su napravljene po najvećim standardima medicinske struke, naročito pregled anesteziologa koji je za moju osobnu situaciju bio jako bitan. Artroskopija koljena u Sv. Katarini također je prošla izvrsno. Sam postupak rehabilitacije nakon operacije odvijao se zapanjujuće brzo. Fizikalna terapija je izvanredna, osoblje jako ugodno i motivirajuće. Vježbao sam 3h u komadu i jako sam iznenađen s brzinom svog napretka. Velika pohvala usluzi i osoblju. Fenomenalno. Iznos uloženog novca je zanemariv u odnosu na vrijednost onog što sam dobio.

Ivan Pavleković

Hrvatska

Želim se zahvaliti cijelom osoblju SB Sveta Katarina počevši od prof. Dragana Primorca, doc. Damira Hudetza, ostalim doktorima, anesteziološkom timu, medicinskim sestrama, spremačicama, kuharima i naposljetku centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju gdje sam susreo predivne ljude: Jelenu,Ivanu, Nina, Renata, Danijelu i Vesnu. Svi oni omogućili su meni i ostalim pacijentima da se osjećamo ugodno i opušteno, izrazito su profesionalni i prije svega divni ljudi koji uvijek nađu vremena za razgovor što u konačnici daje bolje rezultate. Još jednom se zahvaljujem svima, hvala vam na predivnom vremenu koje sam proveo kod vas, hvala na srdačnosti i razumijevanju jer nam tako olakšavate boravak kod vas. Želim vam puno sreće i uspjeha u budućnosti i nadam se da ćete i dalje raditi ono što volite da nama olakšate i uljepšate život.

Obitelj/family Abdulkerimov

Rusija

Želim izraziti posebnu zahvalu kirurgu dr. Darku Antičeviću za njegov uspješno obavljeni posao, te anesteziologu koji je bio prisutan tokom cijele operacije.
Hvala svim lječnicima bolnice Sv. Katarina. Veliko hvala medicinskom osoblju za njihov profesionalan i ozbiljan rad. Takoder, zahvaljujemo našoj prevoditeljici Nataliji Zalović za ljudskost, podršku u teškim trenucima, te naravno dostupnost i prijevod. Jako smo zadovoljni.
Veliko hvala još jednom!!!

Neka Vas Bog čuva!

Mitrofanova Kristina

Rusija

U bolnici nam se svidjelo potpuno sve. Odnos liječnika i medicinskog osoblja je odličan. Hranili su nas jako dobro. Prema mojem sinu svi se odnosili jako dobro, te je svatko mogao odvojiti vrijeme za njega.
Veliko hvala kirurgu dr. Darku Antičeviću, anesteziologu i svima koji su sudjelovali u operaciji. Svima veliki naklon!!! Takkođer, želimo zahvaliti našem koordinatoru Nataliji Zalović. Ona je bila dostupna nama u bilo koje doba dana i noći. Jako nam je pomogla sa dolaskom na operaciju. Moralno nas je podržavala sve dane, dok smo bili u bolnici. Jako smo sretni što smo došli upravo u Vašu bolnicu.
Hvala Vama najljepša!!!

Obitelj/family Rotary

Rusija

Našoj kćeri Rotary Ljubav 15.05.2017.godine u bolnici Sv. Katarina u gradu Zabok bila napravljena operacija lijeve potkoljenice.
Želimo izraziti veliku zahvalu osoblju bolnice Sv. Katarina, odjelu ortopedije, profesoru i doktoru Darku Antičeviću ( za njegove zlatne ruke), anesteziologu, te svim prisutnim na operaciji, medicinskim sestrama za profesionalno obavljeni posao i pažljiv odnos!
Posebno želimo zahvaliti Nataliji Zalović za pratnju, prevođenje, pažnju i odnos prema pacijentima.

Svom osoblju želimo puno takvih profesionalnih uspjeha, koji zahtjevaju težak i naporan rad! Veliko hvala Svima!!!

Polica privatnosti | Korištenje kolačića